Leveransinformation

Angiven leveranstid

Den leveranstid som står angiven för respektive produkt är "worst case" - oftast så går det betydligt snabbare. Ta gärna kontakt med oss om du har speciella önskemål i fråga om leveranstider.

Om det skulle uppstå försening som gör att vi inte kan hålla den utlovade leveranstiden så kommer vi att kontakta dig och du har rätt att avbeställa din vara. Du har alltid full rätt att ångra din beställning i upp till 60 dagar. Vi använder PostNord Logistics AB för transport av våra leveranser. Du kan också välja att hämta din order hos oss i Visby, alternativt avtala med oss om upphämtning på annan plats. Så snart din order har blivit packad så får du ett e-postmeddelande med information om din leverans.


Internationella leveranser

Vi skickar inom hela EU samt till Norge. Dock kräver detta en personlig kontakt och kan inte skötas via webshopen. Kontakta oss antingen på telefon (+46 734 41 28 00 el. +46 738 55 12 31) eller på epost (info@joytime.se) så hjälper vi dig.


Returpolicy samt byten
Vid retur gäller att du som köpare står för returfrakten.  Vid returer ska produkten vara oanvänd och i oförändrat skick, samt ha alla manualer (om sådana finns) och kartong kvar. 

Vid godkänd retur returneras hela produktens kostnad. Om du istället för pengar tillbaka vill byta till en annan storlek eller modell går det självklart bra, eventuell mellanskillnad regleras då separat.

Vill du anmäla ett återköp eller ett byte, gå till din orderhistorik och följ sedan instruktionerna.

 
Reklamationspolicy
Om du har råkat ut för en defekt produkt så hjälper vi dig givetvis att rätta till det. Tillvägagångssättet skiljer sig från fall till fall. I vissa fall behöver vi få tillbaka varan för att undersöka den på plats, och i vissa fall räcker det om du som kund kan påvisa felet med hjälp av t.ex. en bild på produkten som tydligt visar defekten. Skulle vi behöva ta tillbaka varan står vi givetvis för frakten, förutsatt att ditt reklamationsärende blir godkänt. Ansökan om reklamation gör du via din orderhistorik.

Har du några frågor kring din leverans är du varmt välkommen att höra av dig via info@joytime.se.